Rólunk


Célunk

A Zalaegerszegi Szent Rafael Korház Intenziv Terápiás és Aneszteziológia Osztály munkáját támogatandó alapítványunk 2018-ban jött létre. Az osztály volt vezetője, Dr. Kránitz Katalin főorvosnő alapította meg, az osztály jelenlegi vezetője kiegészülve 4 agilis, tenni akaró helyi üzletemberrel alkotják a Kuratóriumot. (Lang János, Lemle Béla, Péntek Károly, Pigler István és Dr. Kovács Tamás)

Az osztály feladata a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban minden altatás, érzéstelenítés, elvégzése a műtőkben és műtőn kívüli vizsgálatokhoz is. Az Intenzív Osztályon pedig olyan nagyon súlyos állapotú betegeket kezelünk, akik sikeres gyógyítására csak az itt lévő műszerek és szaktudás segítségével nyílik mód. Az Alapítvány célja a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Intenziv Terápiás és Anaszteziológiai Osztályán végzett beavatkozások biztonságosságának tovább javítása. A célt az alapítvány műszerek, technikai eszközök fejlesztésével, az itt dolgozó orvosok, ápolók, asszisztensek továbbképzésének támogatásával igyekszik megvalósítani. Igyekszünk részt venni, illetve szervezni, olyan rendezvényeket melyek céljaink megvalósulásában segíthetnek.

Fő céljaink: hordozható monitor beszerzése, EEG alapú korszerű műszerek beszerzése, a megalakulás 50. évfordulójának ünneplése